Ny bro til World Cup i Bogense


Ny bro til World Cup i Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Transportabel og genbrugelig bro indvies på torsdag før World Cup-løbet i cyklecross på søndag. Bogenses trumf Kasper Linde kører som den første over broen.

Cykling: Et af de mest markante tiltag i forbindelse med World Cup løbet i cyklecross i Bogense er den transportable og genbrugelige bro over Bogenses havneindløb, der forbinder Vestre Havnevej med resten af ruten i området omkring Bogense Kyst Camping.

Lokale JK Byg og Montage, Bogense, står for entreprisen, og broen er klar til udkraning tirsdag den 14. november klokken 9.00, melder arrangørerne.

To dage senere, torsdag den 16. klokken 13.00, foretages den officielle åbning af borgmester Morten Andersen, hvorefter Bogenses førende cykelrytter, Kasper Linde, som den første kører over broen.

- Det har været vigtigt for os, at produktionen af broen har lokal forankring, siger Per Olesen, direktør for Nordfyns Erhverv og Turisme.

- Et andet vigtigt element er, at broen ikke udelukkende er fremstillet med henblik på at blive anvendt til World Cuppen i cyklecross og det VM, der venter i starten af februar 2019, siger Per Olesen videre.

- Målet er, at broen kan bruges i forbindelse med andre af de arrangementer, der foregår på og omkring Bogense Havn.

Broen, der er af træ på et jern-fundament fra den lokale smed Torben Jedorf, er 6 meter bred og kørebanen, som er beklædt med filt, har en højde på 1,5 meter.

I bredden er broen opdelt i to, nemlig en 4,5 meter bred cykelbane og en gangbro på 1,5 meter.   

- Meningen med at dele broen i to er, at tilskuerne til cyklecross skal kunne passere fra den ene side af havnen til den anden, mens løbet er i gang, siger Per Olesen videre.

- Det er ikke tilladt at tage ophold på broen og vagter for begge ender af broen vil sørge for, at tilskuerne kun kan passere, når det ikke er til gene for afviklingen af løbet.

Ny bro til World Cup i Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce