Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guldbryllup: Birthe og Karl Lauritzen, Assensvej 338, Tommerup, har guldbryllup fredag.

Karl og Birthe Lauritzen boede i starten af deres ægteskab i Trunderup, hvor deres første barn kom til verden. Senere flyttede de til Birthes fødehjem i Frankfri. Kun to år senere kom endnu et barn til verden, en lille datter. Til familien hørte også "Bedstefar" der boede med familien, til han døde, 97 år gammel.

Karl Lauritzen arbejdede i en årrække for Tasso, Odense mens Birthe var hjemmegående. Først da børnene var blevet ældre, begyndte hun som hjemmehjælper. Hun var igennem årene en kær og afholdt "gæst" i de ældres hjem. Karl og Birthe Lauritzen er dybt forankrede i lokalsamfundet, hvorfra de har tætte relationer til naboer, der er blevet nære venner. De har desuden tæt kontakt til familie, fraflyttede naboer og bevarer venskaber, der rækker tilbage til starten af deres ægteskab med hyppige og gensidige besøg.

Karl Lauritzen har i årene i sin fritid stået for vedligeholdelsen og ombygning af huset, og Birthe har gået til yoga, i strikkeklub, passet haven o.m.a. Nu glæder de sig i deres otium også over samværet med de to børn og fire børnebørn.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce