Sølvbryllup: Minna og Tage Krogsgaard, Kærvej 11, Over Holluf, Odense SØ, har sølvbryllup tirsdag.

Minna er fra Skive og Tage fra Aulum. De mødtes på Hardsyssel Ungdomsskole ved Struer, og har holdt sammen siden. Minna blev uddannet teknisktegner ved Jysk telefon i Skive og Tage var i lære som murer i Struer. Efter endt uddannelse tog de til Lem ved Ringkøbing, hvor de byggede det første hus og sønnen Johnny blev født.

I 1986 flyttede parret til Aulum, hvor Tage gik ind i faderens murerfirma, som han selv overtog senere. Her byggede de det første af 2 huse i Aulum og sønnen Dennis meldte sin ankomst. Minna var en del år ved NOE i Holstebro og sidst deltid ved Herning kommune og en periode i en børnehave. Hjemme startede hun Jyde Pelsen. Januar 2007 afhændede Tage murerfirmaet og 1. april ophørte Jyde Pelsen, og de solgte huset i Aulum.

Drengene havde fordelt sig i København og Århus, så Minna og Tage Krogsgaard slog sig ned midt mellem dem, i en skurvogn på Tagtækkervej i Odense. Her renoverede de lokalerne, der siden kom til at indeholde Aubo køkken og bad, dette er nu deres levebrød. I 2007 købte de huset i Over Holluf. Den beskedne fritid bruges rundt på de små fynske landeveje på motorcykel.