Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lotte og Jan Johansen, Agerhatten 31, Odense SØ, har sølvbryllup onsdag.

Parret begyndte deres campingvirksomhed i 1984, da de boede på Anderupvænget. Det startede med udlejning af en enkelt trailer og et par campingvogne. 1986 flyttede familien til Hans Egedes Vej i Tarup, hvor der hurtigt blev bygget butik og værksted, og forretningen blev nu til Tarup Camping og Fritid.

Ved flid og lange arbejdsdage voksede virksomheden år for år, og i 2002 opførtes det nye og moderne Tarup Campingcenter på Agerhatten tæt ved motorvejen og med facade til Odenses nye Ring 3. Tarup Campingcenter udbyder i dag et alsidigt sortiment til camping- og fritidslivet.

Staben er også vokset gennem årene, men selv med gode medarbejdere har parret meget at se til, og mange dage bliver det sent, inden de vender hjem til privaten i Nyborg.

Når fritiden er der, forstår parret at slappe af med familie og venner, som Jan og Lotte Johansen elsker at overraske med deres madkunst. Lange traveture og en fisketur står ligeledes på listen over fritidsaktiviteter. Lotte bruger også fritiden til blomsterbinding og en god bog. Ferien i autocamper går gerne til udlandet især til Italien, hvor maden og vinen nydes, og kameraet flittigt bruges. Parret har tilsammen to børn, som begge er flyttet hjemmefra, men som stadig benytter sig af mor og fars kødgryder, og som på fridage giver en hånd med i forretningen.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce