Diamant­bryllup
Ruth og Aksel Holck, Skalkendrupvej 60, Nyborg, kan torsdag fejre diamantbryllup

De drev fra 1949 til 1962 landbrug i Hannesborg, hvorefter de overtog Ruth’s fødehjem i Skalkendrup og drev i fællesskab kvæggården frem til først i halvfemserne.

Allerede i tresserne begyndte de med nicheproduktion af jordbær, som blev solgt til diverse forretninger og ikke mindst sommerhusbeboerne. Sortimentet blev snart udvidet til både æg, kartofler, hindbær, solbær, ribs m.m., så sommeren var rigtig travl, men gav mange gode bekendtskaber, som stadig varer ved, idet flere generationer efterhånden har handlet på gården. Begge nyder den gode snak, som der dog kunne blive tid til.

Udover en travl hverdag i landbruget, blev der dog også tid til at deltage i forskellige bestyrelser som Brugsen, FAF, Husmoderforening og Menighedsråd.

Da begge døtre er gift med landmænd i henholdsvis Varde og Viborg, bliver der ivrigt diskuteret landbrug, når familien mødes, for både Ruth og Aksel Holck læser stadig diverse fagblade og aviser, for at holde sig orienteret om, hvad der foregår omkring dem. Der lånes også masser af bøger på biblioteket.

Børnebørn og oldebørn har også deres store interesse, og begge kører stadig bil, så besøg i Jylland klarer de selv.

Før pensionisttilværelsen var ferie et næsten ukendt begreb for Ruth og Aksel Holck, men herefter har de taget en del busture både inden for landets grænser og rundt i Europa

At diamantbrudeparret har et godt helbred er ingen helt tilfældighed, da de begge hver morgen og aften traver en tur uanset vejr og vind, og begge går ligeledes til gymnastik i Nyborg, dette til trods for henholdsvis 1 og 2 nye hofter.

Dagen fejres med familie og venner.