Kærlighed uden grænser

Wiebke Jonas begyndte allerede kort tid efter hun mødte Casper Kvolsbæk at lære dansk på aftenskole i Hamburg. Alligevel snakker de stadig tysk indbyrdes. - Det er det sprog, vi mødtes og forelskede os på, forklarer Casper Kvolsbæk.

Kærlighed uden grænser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Wiebke Jonas opgav alt og fulgte kærligheden og Casper Kvolsbæk til Danmark

Det var "Liebe auf den ersten Blick" - eller kærlighed ved første blik - da Wiebke Jonas og Casper Kvolsbæk, Otto Baches Vej 5, Odense, mødte hinanden i Hamburg midt i den mørke vinter 2002.

Det var en lørdag aften til en fødselsdagsfest hos en fælles ven. Casper Kvolsbæk havde på det tidspunkt arbejdet i byen i et halvt år, uden der var sket det store.

Men straks de to snakkede med hinanden, slog det gnister, og siden de få dage efter mødet var på deres første date, har de været et par.

Nu har de så endelig fået papir på hinanden og bygget rede i Odense.

Det var Wiebke Jonas, der friede. Over telefonen fra Hamburg på skuddag i 2004.

Casper Kvolsbæk, der var rejst tilbage til Danmark for at arbejde, sad i Odense og spillede computer, da han fraværende tog røret.

- Hvis vi skal giftes, skal det være den 29. februar om fire år, lød beskeden fra Wiebke.

Det var da bare i orden, tænkte Casper Kvolsbæk, og den 29. februar i år kunne de to endelig give hinanden deres 'ja' ved en borgerlig vielse på rådhuset.

Det skal nemlig til for at kunne blive kirkeligt viet i Tyskland.

Et lille halvt år efter blev de kirkeligt velsignet i Tyskland og fejret med en fest de begge vil mindes resten af deres dage.

Til at starte med kunne de danske gæster nemlig ikke forstå, hvorfor tyskerne var så stille og spiste så hurtigt. Skulle brudeparret ikke have en ordentlig fest?

Jo, og det fik de så sandelig. For straks maden var fortæret blev dansegulvet ryddet, og festmusikken sat på.

Og så der blev efter sigende danset og skålet for det lykkeligt par helt til næste morgen.

Og parret selv? Ja, gommen gik kold, og bruden sneg sig af sted ud på natten. Men begge havde haft en fantastisk anden bryllupsdag.

Kærlighed uden grænser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce