Guld


Guld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anna og Gert Madsen, Lange Gyde 4, Dreslette ved Hårby, har guldbryllup torsdag.

Parret har igennem alle årene boet på gården Dybholm i Lange Gyde. Gert Madsen købte gården kort tid før de blev gift og har igennem tiden fornyet og udvidet den meget. Anna Madsen har været medhjælpende hustru, så længe helbredet tillod det.

Ved siden af landbruget har de begge været engageret i foreningsarbejde og forskellige fritidsaktiviteter. De har været aktive KFUK-KFUM -spejdere i mange år, og de har altid været aktive i kirke og kirkeligt arbejde, bl.a. i Indre Mission lokalt. Gert Madsen har lagt et stort arbejde i Kristendemokraterne det tidligere Kristeligt Folkeparti.

Jagt har betydet meget for Gert Madsen, og gør det stadig. Anna Madsen har mange kreative evner, igennem de senere år er det specielt maleri, hun har kastet sig over. Hun kæmper forbilledligt for at have et godt liv trods mange helbredsmæssige problemer.

Efter flere år som pensionister er landbruget nu trappet ned til hobbylandbrug, og der er blevet mere tid til venner, familie og især børnebørn. Parret lever stadig et udadvent liv, Gert Madsen er blevet aktiv i lokalhistorisk forening.

Anna og Gert Madsen har fire børn og fem børnebørn.

Guld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce