Faldt for hinanden til søs


Faldt for hinanden til søs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sharon fra Malmø og Martin fra Odense blev viet i Nyborg

De mødtes på Kattegat, blev forlovet i Paris og viet i Nyborg med Storebælt i baggrunden.

Martin Ross sejlede i 2000 som søofficer på DFDS-ruten mellem København og Oslo. Sharon do Nascimento fik ved en tilfældighed arbejde på samme rute, og hun havde fra starten en godt øje til sin chef. Men det varede et par år, inden det gik op for Martin, at de skulle være kærester. Han havde en forestilling om, at hun nok var engageret til anden side.

- Det startede egentlig først, da vi skulle til en fælles fest i Malmø for de ansatte på skibet. Vi blev nu kun fire, hvoraf Sharon var den ene, fortæller Martin Ross.

Det var under denne fest, de blev kærester, og parret forlovede sig i Paris i 2005.

Men der var mange ting, der skulle falde på plads, inden de kunne invitere til bryllup.

Martin og hans lillebror havde købt deres bedsteforældres hus på Carl Baggers Allé i Odense. Det skulle sættes i stand fra a til z, og det brugte Martin megen tid på. Den sidste flise i haven blev lagt i sidste uge. Arbejdsrytmen var 14 dage på vandet og 14 dage hjemme i Odense.

Sharon besluttede sig for at gå i land og tage en uddannelse som kosmetolog i København, og det lagde beslag på hendes tid i et år, inden hun fik arbejde i Odense.

- Det var meget hårdt at skulle undvære hinanden så meget, siger Martin i dag.

Planen var, at de ville giftes i haven på Carl Baggers Allé fordi Martin havde mange gode barndomsminder derfra. Men det kunne ikke lade sig gøre, så valget faldt på vennernes sommerhus ud til Storebælt.

Sharon har rødder i Brasilien og deler efternavn med den berømte fodboldspiller Pele - dog uden at de er beslægtede. Hun kom tre måneder gammel med sin mor til Sverige, hvor hun voksede op.

Med sin kone har Martin fået en kæmpe familie i Santos, der ligger syd for millionbyen São Paulo. En familie som han for første gang hilste på i marts i år.

Den brasilianske familie tæller onkler, tanter, fætre og kusiner samt et par halvsøskende, men ingen af dem havde mulighed for at deltage i brylluppet i Danmark.

Derfor er det planen, at parret rejser til Brasilien til vinter som en forsinket bryllupsrejse.

- Brasilien er vigtigere for os end et hvilket som helst andet eksotisk sted, fastslår Martin Ross.

Faldt for hinanden til søs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce