Volvo V60 er årets firmabil

Den nye Volvo V60 kan kalde sig Businessbilen 2019, efter en bred jury har testet en halv snes firmabiler over to dage. Foto: Jonas Ahlstrøm

Volvo V60 er årets firmabil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nye Volvo V60 kan kalde sig Businessbilen 2019, efter en professionel jury har testet 10 af årets markante firmabiler.

Det blev en af årets dugfriske bilnyheder, som løb med sejren, da fagforeningen Business Danmark kårede Volvo V60 D4 aut. Momentum med 190 hk som Businessbilen 2019.

Den stilige svensker vandt på sin gode plads, optimale indretning og førerstilling, indbydende design og fine værdi for pengene.

Arrangementet fandt sted på vejene omkring Middelfart, hvor Volvo V60 vandt i et finalefelt, der bestod af VW Passat Variant Highline Premium 2,0 TDI DSG, Opel Insignia Country Tourer 2,0 Turbo Innovation og Peugeot 508 GT-Line BlueHDI, 163 hk på de efterfølgende pladser.

Lars Bundgaard, der er formand for trafikpolitisk udvalg hos Business Danmark, uddyber de kvaliteter, som var med til sikre sejren for Volvo V60.

- Volvo V60 er en suveræn sikker svensk vinder. Den har god komfort, er praktisk og rummelig i et lækkert design. Den har komfortable og sikre køreegenskaber med godt udstyr til en fornuftig beskatning, siger han.

Fartpilot mangler

Vinderbilen har en beskatning på 376.000 kroner, og hvor testbilen med testudstyr løb op i 406.000 kroner.

Til grundprisen får den professionelle bilist blandt andet sikkerhedspakke med avanceret nødbremse, oliefyr og sæder med eljusterbar lændestøtte som standardudstyr og altså en 190 hk dieselmotor med automatgear.

Eneste anke er, at adaptiv fartpilot er ekstraudstyr. Det samlede felt på 10 biler blev bedømt af syv professionelle erhvervsbilister, to motorjournalister samt en fysioterapeut, som vurderede ergonomi, kørestilling og især sæderne.

Feltet af deltagerbiler rummede også tre høje mellemstore biler, nemlig Volvo XC40, BMW X2 og VW Tiguan, som dystede mod feltet af mere klassiske biler, der også omfattede Ford Mondeo stationcar, Audi A4 Avant, den faceliftede Mazda6 stationcar og den helt nye Peugeot 508 GT-Line, der endnu kun findes som femdørs hatchback.

Volvo V60 er årets firmabil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce