VW T-Roc er næste skud på VW-stammen

Volkswagen viste T-Roc-konceptet tilbage i 2014. Den kommer på markedet i slutningen af i år. Foto: VW

VW T-Roc er næste skud på VW-stammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når 2017 er ved at rinde ud, kommer Volkswagens nye suv på markedet. Der er tale om en lillebror til Tiguan med teknik fra Audi Q2. De særlige kendetegn ved bilen, der indtil videre hedder T-Roc, er store hjul, mere frihøjde og plastbeskyttelse af karrosseriet.

Målet med bilen er at bygge bro mellem Tiguan og en kommende suv-version af Polo, der kommer i 2018. Bilen får verdenspremiere på den store biludstilling i Frankfurt til september, og tyske Auto Bild forventer, at den bliver prissat omtrent som en Golf Variant eller måske en smule lavere. Nu kan det være vanskeligt at oversætte tyske bilpriser til danske forhold, men det kan indikere en startpris på omtrent 250.000 kr., hvilket vil være godt 50.000 kr. lavere end for Audi Q2. Men det er udelukkende vores gæt.

Magasinet har også haft lejlighed til at køre en tur i en prototype og melder om en komfortabel, stabil og meget solid bil, men også med en præcis styring, der gør oplevelsen ganske dynamisk. Bag rattet kommer instrumenteringen mere eller mindre fra den faceliftede Golf, altså med mulighed for stor skærm, der kan betjenes via håndbevægelser.

Motorprogrammet forventes at omfatte en trecylindret 1,0 benzinmotor med op til 115 hk og de nye 1,5 liters ditto med 130 og 150 hk og formentlig 1,6 diesel. Den nye T-Roc måler 4,30 meter i længden og har et bagagerum på 412 liter og er således omtrent på størrelse med Golf.

VW T-Roc er næste skud på VW-stammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce