Let løft til Fiat Tipo

Fiat Tipo har nu nødbremse i alle udstyrsversioner, hvor den billigste fås fra 165.000 kr., mens adaptiv fartpilot er med fra den dyreste Lounge-model. Foto: Fiat

Let løft til Fiat Tipo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er der nødbremse i alle Fiat Tipo-modeller, mens adaptiv fartpilot er med i højeste udstyrsniveau.

Fiat Tipo bliver nu en tand mere velpolstret. Det sker i forbindelse med, at modellerne får et udstyrsløft. Alle udgaver har således automatisk nødbremse, mens modellen i Lounge-versionen, som er højeste udstyrsniveau, også får adaptiv fartpilot, der selv holder afstand til forankørende.

Bilen er som udgangspunkt forholdsvis sikker. Men da automatisk nødbremse har været ekstraudstyr, har Tipo kun henholdsvis tre og fire Euro NCAP-stjerner uden og med sikkerhedspakke. Så nu er niveauet løftet med nødbremse som standard i alle versioner. Her vælger nogle bilimportører stadig, at nødbremsen først er standard fra mellemniveauerne, mens den billigste model er meget skrabet.

Fra 165.000 kr.

Fiat Tipo kan nu også fås med sekstrins dobbeltkoblings-gearkasse i dieselversionen. Prisen på Tipo begynder ved små 165.000 kr. for den billigste hatchback i udstyrsniveauet Pop med en 1,4-liters motor på 95 hk. Stationcaren koster op gennem hele modelprogrammet 10.000 kr. mere end femdørs-versionen. Begge varianter findes i udstyrs-niveauerne Pop, Easy og Lounge.

Motorprogrammet omfatter den 1,4-liters benzinmotor på 95 hk, en 1,4-liters T-Jet Turbo-motor på 120 hk samt en 1,6-liters Multijet-diesel på 120 hk. Med opgraderinger gør Fiat op med store prisspring mellem udstyrsversionerne, der er på henholdsvis 10.000 og 15.000 kr., så den billigste model med det omfattende Lounge-udstyr koster under 200.000 kr.

Let løft til Fiat Tipo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce