Her er den nye sportslige Hyundai

Den nye Hyundai Veloster er mere harmonisk end forgængeren, og den kommer i en heftig N-model med 275 hk. Den er dog i første omgang tiltænkt det amerikanske marked. Foto: Hyundai

Her er den nye sportslige Hyundai

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det koreanske mærke viser mere harmonisk version af den sportslige Veloster, som dog formentlig kører uden om Danmark.

Sportslige coupé-modeller kan være med til at løfte et bilmærkes image. Sådan har filosofien i mange år været hos de fleste fabrikanter. Hyundai er ingen undtagelse, men den noget aparte Veloster slog aldrig rigtigt an på vore breddegrader og blev siden taget af programmet. Nu forsøger mærket igen med en mere harmonisk model, der lanceres på den store biludstilling i Detroit.

Og det er ikke tilfældigt: I forvejen er både Hyundai og mærkets luksus-brand, Genesis, store i USA, mens de amerikanske købere er mere åbne over for nye modeller og mærker. Det gælder især unge collegestuderende, som meget vel kunne være i målgruppen for bilen. Den kommer med en 2,0-liter benzinmotor på 147 hk samt en 1,6-liters turbomotor på 201 hk, og der følger en stribe sportslige versioner med mulighed for bl.a. lydoptimering af udstødningen, sportslige køreprogrammer og dobbeltkoblingsgearkasse med mulighed for paddle-skift af gearet. Den mest heftige bliver en voldsom N-model med 275 hk.

På udstyrssiden kan der opgraderes med bl.a. full LED-forlygter, todelt lakering og hele pakken af avanceret sikkerhedsudstyr. Ifølge udenlandske medier er der ikke umiddelbare planer om at tage modellen til Europa. Men Hyundai har ikke selv meldt noget officielt ud.

Her er den nye sportslige Hyundai

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce