Facelift til Toyota Aygo

Den faceliftede Toyota Aygo får en mere markant front, hvor det store X opgraderes med et tredimensionelt præg i stedet det det nuværende todimensionelle. Foto: Toyota

Facelift til Toyota Aygo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere kræfter, mindre forbrug og større komfort i Toyota Aygo, som nu får et facelift.

Den lille Toyota Aygo får nu en opgradering. På de ydre linjer vil fronten med det store X få et mere tredimensionelt udseende, mens der kommer baglygter med LED-lys, og materialekvaliteten og sæder får et nøk op ad inde i kabinen, hvor der er mulighed for syv tommers berøringsskærm med multimediesystem og bakkamera. Toyotas ingeniører har også arbejdet med at forfine støjdæmpningen, motor og undervogn på modellen, der kom i anden generation i 2014, men som bygger på den oprindelge Aygo fra 2005.

Den 1,0-liters benzinmotor er opdateret og yder nu 72 hestekræfter, hvilket er tre mere end i dag. Samtidig er området, hvor bilen yder sit maksimale drejningsmoment, udvidet, så man kan hente momentet ved lavere omdrejninger, og det er noget, som giver mere overskud ved bykørsel. Bilen klarer en tand mere på literen og lander nu på 26,3 km/l. Det er et tal, som er målt efter den nye og mere virkelighedstro WLTP-målemetode, samtidig falder udledningen fra 88 til 86 gram CO2 pr. km.

Agterude får Aygo nye baglygter med nye LED-lyssignatur. Foto: Toyota
Agterude får Aygo nye baglygter med nye LED-lyssignatur. Foto: Toyota

Mere adræt

De japanske teknikere har også videreudviklet hjulophænget, som er blevet ændret sammen med en opdatering af styringssoftwaren, og det har ifølge Toyota givet bilen mere adrætte køreegenskaber. Fabrikken fremhæver også, at det er muligt at få Toyotas sikkerhedspakke, Safety Sense, der omfatter automatisk nødbremse og vognbaneassistent, som advarer, hvis man utilsigtet kommer til at krydse vejstriberne.

Toyota er også klar med Magenta, som er en ny lilla farve, mens der kommer nyt design på de 15 tommer aluminiumsfælge, der findes på listen over ekstraudstyr. Den faceliftede Aygo, som vises på det kommende motorshow i Geneve, lander herhjemme til sommer. Danske priser og udstyr kendes endnu ikke. De andre to modeller i Rip, Rap- og Rup-trioen, Citroën C1 og Peugeot 107, kommer formentlig også med facelifts.

Facelift til Toyota Aygo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce