Diskret facelift til Golf Sportsvan

Sportsvan får som standard en farve-berøringsskærm på otte tommer, der kan opgraderes til 9,2 tommer som på billedet.

Diskret facelift til Golf Sportsvan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VW Golf Sportsvan får nu et mindre facelift, der omfatter bedre sikkerhedsudstyr og infotainment samt mulighed for nye 1,5-liters benzinmotorer.

Den let forhøjede VW Golf Sportsvan får nu et lettere facelift, der kommer et år efter, at den fem-dørs version og stationcaren Variant fik samme tur. Faceliftet kan spottes på en ændret front med anden kofanger, nye forlygter med LED-kørelys, der ikke må forvekslet med full-LED forlygter, som er ekstraudstyr, samt LED-baglys.

Alle versioner har nu nødbremse med fodgængergenkendelse som standard, mens man i versioner med DSG-automatgear kan tilkøbe en førerassistentpakke, der omfatter vejbaneassistent, køassistent, som klarer semi-automatiseret køkørsel op til 60 km/t, sensor for blinde vinkler, lys-assistent samt nød-assistent, der selv kan bremse bilen, hvis føreren får et ildebefindende. Her er også mulighed for trailer-assistent, der kan hjælpe ved bakkemanøvrer med store trailere eller campingvogne.

Nyt infotainment

Inden døre har alle modeller nu infotainmentsystemet Composition Media, der omfatter en otte-tommer berøringsskærm, og som kan opgraderes til en 9,2-tommer skærm med navigationsanlæg. Hvis du skal have Apple Carplay, er dette dog ikke som bl.a. i Opel Astra Enjoy inkluderet i anlægget - den mulighed koster nemlig små 3000 kr. ekstra i en Golf.

På ekstraudstyrsfronten kan du nu også tilkøbe bl.a. trådløs opladning af mobiltelefonen, lyd fra danske Dynaudio-højttalere og wifi i bilen.

Sportsvan kan nu også fås med koncernens to nye 1,5 TSI-motorer med 130 hk og 150 hk. De byder bl.a. på automatisk cylinderdeaktivering, en elektrisk styret variabel turbolader i den 130 hk version og en avanceret coastingfunktion i modeller med automatgear, der slukker motoren, når du slipper speederen, og bilen ruller videre ved hastigheder på op til 130 km/t. Et batteri leverer strøm til bilens elektriske funktioner, når motoren er koblet ud og slukket, og når du igen træder på speederen, springer motoren automatisk i gang. Det giver en brændstoføkonomi, som på papiret hedder 19,6 km/l i 130 hk-versionen med DSG-gearet. Den praktiske model, hvor bagsædet kan forskydes i længderetningen, har især fået et publikum blandt seniorer.

Prisen på Golf Sportsvan starter fra godt 230.000 kr., og den lander snart hos forhandlerne.

Diskret facelift til Golf Sportsvan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce