Kun en sejr er godkendt

Svendborg Rabbitsd mod Stevnsgade i 2016. Her dunker Darious Moten bolden i kurven efter en overbevisende første halvleg. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Kun en sejr er godkendt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en medrivende sejr over Næstved har kaninerne alle muligheder for at hente anden sejr i træk, når holdet onsdag tager imod bundholdet Stevnsgade i kaninhulen.

Basketball: Julefreden er forbi, og Svendborg Rabbits byder op til basketball, når bundholdet Stevnsgade SuperMen kommer til Sydfyn.

Gæsterne fra Nørrebro kommer til Svendborg i jagten på deres første point i sæsonen. Hidtil er det blevet til ni nederlag i ni kampe, mens Svendborg Rabbits har hentet otte point. Senest blev det til en gysersejr over Næstved i overtiden, da Terrell Harris med en treer udlignede, inden Mikkel Plannthin kunne nappe de afgørende point og Rabbits-sejr nummer seks i Basketligaen.

- De kommer med en iver efter at bryde den onde stime med nederlag, og samtidig skal vi forsøge at ride videre på den bølge af selvtillid, som vi er ved at arbejde op efter sejren i Næstved. det gør os også til favoritter, og jeg må være ærlig at sige, at alt andet end en sejr vil være en fiasko, siger Rabbits-direktør Troels Mortensen.

Svendborg er uden Jacob Enevold Jensen, der fik et slag i skridtet mod Næstved og er ude i op til otte uger. Til gengæld har kaninerne for nylig hentet flere nye spillere. Amerikaneren Demonte Fannigan, der har imponeret til træningerne med både fysik, hurtighed og spil under kurven, er ikke med onsdag, mens italienske Simone Lucarelli er på holdkortet for første gang.

- Det er altid sjovt, når nye spillere skal i kamp for første gang. Så skal de finde deres rolle, og nogle bliver måske lidt nervøse inden, forklarer Troels Mortensen.

Respekt

Svendborg Rabbits er ikke bange for at tage favoritværdigheden, og direktøren er heller ikke nervøs for, at det i sig selv kan blive en udfordring.

- Vi respekterer dem selvfølgelig, alt andet vil være uprofessionelt, men når det er sagt, så skal vi vise, at vi er et bedre hold. Vi skal fighte for hver en bold, og alle skal ofre sig, ligesom vi gjorde mod Næstved. Hvis vi gør det, så får vi en sejr, siger direktøren.

Svendborg får glædeligt gensyn med Sebastian Aaris Petersen, der er tilbage efter en skade og har været afløst af velspillende Mathias Kelly som guard.

- Det er godt at have Sebastian tilbage, for han er en af de vigtigste spillere som styrmand. Omvendt har Mathias Kelly spillet godt, og mod Næstved spillede han blændende. Når de begge er klar, står de stærkt sammen til at supplere hinanden, forklarer Troels Petersen.

Selvom kaninerne kun har holdt juleferie den 24. og 25. december, vil der alligevel være højtidsstemning i hallen. Klubbens partner Skiltefabrikken har sørget for gratis adgang til alle tilskuere til kampen i HK Midt Arena, der spilles den 27. december klokken 19.00.

Kun en sejr er godkendt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce