”Det er min erfaring fra egen praksis, at de kortere sexologiske uddannelser ikke kan stå alene, når terapeuten skal behandle mennesker, der søger hjælp”, fortæller uddannelsesleder Anne Lene Lundgaard fra Syddansk Institut for Psykoterapi og Sexologi, - www.sips.dk

”Vi ser, at mange indenfor branchen har valgt at gøre uddannelserne kortere, konstaterer Anne Lene, men vi går mod strømmen og har tilføjet et ½ år i forhold til de traditionelle psykoterapeutiske uddannelser. – Vi er nødt til at turde dette for at sikre, at uddannelsen giver den studerende de værktøjer og den personlige udvikling, der sætter dem i stand til at fungere som sexolog og psykoterapeut på et højt professionelt niveau.

”Vi ser et stort behov for at både sexologer og psykoterapeuter får omfattende indsigt i begge fagområder, og som den eneste uddannelse i Danmark, tilbyder vi netop denne kombination af faglighed”, slutter Anne Lene.

Mandag d. 10. juni kl. 19.00 i Borgerforeningen, Ramsherred 4, 5700 Svendborg inviterer vi til et informationsmøde, hvor du kan høre mere om uddannelsen. Vi vil også præsentere vores tilbud om et gratis 2 dages introduktionskursus i august, hvor du kan få indtryk af de psykoterapeutiske og sexologiske værktøjer og teorier, du vil møde på uddannelsen.

Den 4½ årige uddannelse starter september 2013 og vil foregå i Odense.

Se mere på www.sips.dk

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet