3000 røde næser til Svendborg


3000 røde næser til Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det kommer til at vrimle med røde næser i Svendborg i den sidste uge af maj.

Det sker, når Norderuopas største klovnefestival indtager den sydfynske hovedstad og resten af Sydfyn

Mere end 100 klovne fra hele verden dukker op på gader og veje, og vil med deres klovnerier skabe livsglæde og grin hos fynboerne og alle de andre, som klovnene besøger under klovnefestivalen, der afvikles fra onsdag den 24. maj til søndag den 29. maj.

Men det er ikke kun klovnene der skal have røde næser på. Klovnen JoJo alias John Newmann, der er arrangør af klovnefestivalen, der i år afvikles for 13. gang, har købt 3000 røde næser.

- Ideen er, at alle folk der er i byen i Svendborg lørdag den 28. maj skal have en røde næse på. Jeg håber, at mange folk vil spille med på gimmicken, og være med til at skabe en festlig stemning i byen med de røde næser, siger John Newmann, der nu er ved at have styr på de sidste forberedelser til klovnefestivalen, der i år har besøg af klovne fra mere end 14 forskellige lande.

Udover Svendborg besøger klovnene også både Langeland og Ærø, ligesom Faaborg og Ringe samt den fynske hovedstad Odense kan vente klovnerier. I Odense er det bl.a. OUH, der får besøg af hospitalsklovne, ligesom en række daginstitutioner i Svendborg og Ringe er inviteret til klovnerier, ligesom en række ældreinstitutioner i Svendborg også får besøg af klovnene.

- I år kommer både unge nyudannede klovne fra Commedia School samt nogle af de gamle ræve, der har været med i en menneskeralder nemlig ægteparret Zilly og Dizzy Des, der er henholdsvis 83 og 82 år, fortæller JoJo, der glæder sig over, at de sydfynske kommuner Svendborg, Ærø, Langeland og Faaborg-Midtfyn via SUS har skudt en del flere penge i klovnefestivalen i år.

- Det betyder, at vi får flere muligheder for at komme rundt mange forskellige steder. Der bliver både klovnerier i gaderne. Klovneforestillinger i Borgerforeningen i Svendborg, på biblioteker ligesom nogle af klovnene skal på arbejde i en bank, tilføjer JoJo, der også regner med at Svendborgs borgmester Curt Sørensen skal have besøg af klovnene.

Gennem årene har klovnefestivalen hvert år fået mange tegninger, som børn fra børnehaver og skoler har tegnet til klovnene. Alle tegningerne bliver i år udstillet på Borgerforeningen i Svendborg, hvor de bedste tegninger i forskellige aldersgrupper skal kåres. Tegningerne kan ses under hele klovnefestivalen i Borgerforeningen.

- Og mon ikke der også kommer til at ske nogle helt uventede ting, når så mange klovne er samlet, lyder det med et grin fra JoJo.

3000 røde næser til Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce