Zumba indtager også Odense


Zumba indtager også Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu indtager Zumbaen også Odense, for der bliver gang i motionen og de latinamerikanske toner Lørdag den 20 Feb. og Lørdag den 27. Feb. 2010 begge dage fra kl 14.00 til 15.00 hos EDS DANS ( Elite Dans Syd) på Rugårdsvej 55.1. 5000 Odense C.

Bestyrelsen i EDS forventer at der bliver godt gang i de 2 EVNTES, da det er nok den mest hurigvoksende motionsform, blandt kvinder og unge mænd man længe har set.

Underviseren er den Odenseanske instruktør EVA DAVIDSEN der er en af de instruktører der er uddannnet, nemlig på Danmarks første hold af ZUMBA INSTRUKTØRER.

Hun har derfor nået at afprøve det hun har lært på skolebænken og den nye uddannelse.

Denne form for motion er for alle og ikke kun for de slanke og unge, for mange bruger det til at få figuren trimmet og måske med et vægttab som sidegevinst, men også for den modne kvinde og mand,eneste krav er at man tager et par rene indendørssko med og sit gode humør.

Der starter nyt hold op hos EDS DANS TORSDAG den 4.Marts kl 20.00 til 21.00 og da der forventes mange deltagere så tilmelding nødvendigt,

Iskrivende stund er der planlagt at hvis der bliver meget stor tilslutning af det første hold vil foreningen EDS DANS, lukke op for endnu et hold mere, så så mange som muligt kan komme ud og røre sig.

Så man må sige at ZUMBAEN INDTAGER ODENSE I HØJ FART.

VED. EVT SPØRGSMÅL er man velkommen til at kikke forbi forenigens hjemmside på : www.elitedans.dk eller på foreningens telefon 6118 3434

Zumba indtager også Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce