Senior netværket LG Fyn – tidligere Ledergruppen Fyn – der er en del af det landsdækkende netværk Senior Erhverv har mandag den 29. februar afholdt generalforsamling og valgt en ny bestyrelse.

Hele bestyrelsen på nær en blev udskiftet. Baggrunden for denne udskiftning af bestyrelsesmedlemmer er, at de afgående bestyrelsesmedlemmer alle er kommet i arbejde.

Det er jo lidt af et luksusproblem, men også helt efter bogen fortæller Svend Bondo, der er talsmand for den nyvalgte bestyrelse.

Han fortæller videre, at hele formålet med netværket er, at vi ved hjælp til selvhjælp, støtter og hjælper hinanden med at komme i arbejde i igen, og det er der jo, som det ses gode muligheder for når man kommer med i bestyrelsen.

Senior Erhverv LG Fyn har eksisteret siden 1998, hvor det blev startet af nogle ledige ingeniører, som ikke ønskede at affinde sig med at stå uden arbejde. Da Senior Erhverv senere blev oprettet valgte man at blive en del af dette netværk for ledige 50 plusser, der får støtte via satspuljemidlerne gennem Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering (STAR).

Samlet set får det landsdækkende netværk fortsat løbende 40 % tilbage på arbejdsmarkedet.

Svend Bondo slutter med at opfordre ledige 50 plussere, til at melde sig ind i Senior Erhverv LG-Fyn – det giver gode muligheder for at komme i job igen.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet