Efter mange års pause, er De Tre Musketerer ud i svedig New Orleans-stemning atter samlet for at dyrke deres store passion og fælles musikinteresse.

Meget vand er løbet genne åen siden de tre musikalske kraftværker Henrik Schou Poulsen (SP), Esben Just & Søren Frost i enighed nedlagde håndvåbene og trak stikket på “trioen”.

SP har siden dengang spillet et hav af koncerter, senest med Gnags på DK tour, Søren har passet sit arbejde i DR’s Bigband og Esben har spillet koncerter i eget navn. Det har som sådan aldrig været en del af planen at de skulle åbne for bandet igen, men hen ad vejen er lysten til at spille sammen alligevel dukket op hos dem alle.

Nu er tiden så kommet til at de tre gamle venner endnu en gang skal ryste bagdel sammen, og det er derfor med stor glæde og forventning at Tobaksgaarden i dag kan offentliggøre en koncerten i Assens fredag den 26. oktober 2018.

Billetsalget er startet i dag på www.tobaksgaarden.dk

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet