Røde Kors Odense åbner en ny, stor møbelbutik i Fjordsgade 7-9, 5000 Odense C, d. 14. oktober kl. 11.

Derfor holder vi informationsmøde d. 8. oktober kl. 18.30 for interesserede frivillige.

"Der har længe været en del henvendelser fra folk, der gerne vil donere deres møbler til Røde Kors. Derudover har vi savnet en møbelbutik som supplement til vores andre butikker. Derfor er butikken i Fjordsgade nu en realitet. Vi er meget stolte af at kunne åbne dørene d. 14. oktober.
I forbindelse med åbningen disker vi op med et modeshow, jazz orkester og en åbningstale af Røde Kors' generalsekretær Anders Ladekarl", fortæller formand Lajla Hallundbæk.

Butikken er udelukkende bemandet af frivillige. Derfor er der en rigtig god mulighed for at blive en del af butikken, hvis man har lyst til at være frivillig.

Der søges frivillige til følgende opgaver:

• Ekspedering i butikken
• Håndtering og klargøring af tøj
• Håndtering og klargøring af møbler og nips

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kom til informationsmøde d. 8. oktober kl. 18.30 i butikken på Fjordsgade 7-9, 5000 Odense C.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet