Jeg hørte i radioen om et spillested i Odense hvor man åbenbart taler meget under koncerten, det får mig til at skrive dette indlæg. Musik På Industrien gør meget ud af at der er ro under en koncert, så man kan nyde det man er kommet for, vi har gentagne gange kunstnere der fra scenen, gør opmærksom på hvor dejligt det er at der ikke er nogen der taler, eller sidder og "leger" med deres smartphone. Vi i Musik På Industrien vil gerne sige tak til alle jer publikummer, som kommer og aktivt er med til at lave den dejlige koncert stemning i vores dejlige kulturhus.
Musik skal høres i omgivelser der har god lyd, god sidde komfort og en god akustik, de tre ting er opfyldt på Industrien, finder vi så noget godt musik, så er alle betingelser for en god oplevelse til stede. VELKOMMEN PÅ INDUSTRIEN I AARUP

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet