Fredag d. 5. maj står den på dragebådskapsejlads, idrætskonkurrencer, madboder, musik og godt humør på Odense Havn, når byens fire stx-gymnasier for anden gang i historien lancerer det store event 'OS Regatta'.

De fire skoler - Odense Katedralskole, Sct. Knuds Gymnasium, Mulernes Legatskole og Tornbjerg Gymnasium - oprettede i august 2015 sammenslutningen Odense Studentereksamen med henblik på at samarbejde om brobygning, udviklingsprojekter samt faglige og sociale tilbud til eleverne på tværs. Blandt de mange tilbud er eksempelvis en række faglige akademier, hvor eleverne kan nørde deres kerneinteresser og talenter i fællesskab. 'OS Regatta' er dog, med sine omkring 3000 deltagende elever og personalemedlemmer, sammenslutningens absolut største arrangement.

Ved OS Regatta 2016 vandt Odense Katedralskole i pige-finalen, Sct. Knuds Gymnasium i drenge-finalen og Tornbjerg Gymnasium i personale-finalen. Vinderne af OS Regatta 2017 kender vi altså først på fredag d. 5. maj, hvor præmieoverrækkelsen vil ske kl. 15.40.

Alle er mere end velkomne til at møde op på havnen for at heppe på roerne, handle i elevernes madboder, lytte til musikken og suge til sig af den festlige stemning.

(Billedet er taget tirsdag d. 2. maj om eftermiddagen, hvor Sct. Knuds Gymnasium og Odense Katedralskol hoppede i dragebådene for første gang for at tage træningspas.)

Vil du vide mere?
Skriv til kontakt@odensestudentereksamen.dk

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet