Odense elsker Olsen!

Foto: Jane og Christian Holme

Odense elsker Olsen!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allan Olsen tryllebandt Magasinet og skabte en familiær stemning indhyllet i dybde og humor.

Cool med cool på

Under den medbragte griselampe lagde Alan Olsen overlegent ud, hvor han sad iført sine blåviolette runde solbriller, sin hat og med en af sine 7 medbragte guitarer i et sikkert greb.

- Det er rigtig dejligt at være tilbage på Magasinet, slog han fast.

Lampen kastede en skygge op på et stort ophængt lærred, der viste en forstørret Allan i silhuet. Til højre for lærredet hang en fuldmåne. Det var ægte night time. Og det fortsatte det med at være hele vejen igennem koncerten, der lige fra start bar præg af et opslugt publikum.

Historier som kun Allan kan fortælle dem

Med et væld af historier og sætninger som `Det var rigtig langt ude på landet i Nordjylland – I ved, derude hvor både tandhygiejne og moms aldrig helt har slået igennem´ og `Kvinderne i 70´erne lugtede af to ting: Armsved og Patchouli´ og `Gid du var blind, når nu jeg er så grim´, så fik alle blandt publikum løbende gratis mavemuskler af at grine samt selvfølgelig også et stadigt udvidet kendskab til Nordjylland. I den forbindelse fik både Johnny Madsen og Hausgaard også en obligatorisk hilsen med på vejen.

Og så fik vi tilmed oplæst et royalt og meget særpræget lokalt afsnit fra Allans bog `Tilfældigt strejfet´ fra 2015.

Noget på hjerte

Allan har noget på hjerte og er vigtig at lytte til.

Når han med sangen `Det nyeste sort´ så at sige tager pulsen på pulsen og bringer os tilbage til det væsentlige, til nærværet i tilværelsen, så er det svært ikke at blive berørt. For Allans tekster kan få os tilbage til det der betyder noget, når vi har sluppet fodfæstet i det nyeste sort, som også omfatter alle de forbud, vi udsættes for i samfundet.

For hvem skal håndhæve dét der forbydes, og hvem bliver vi, hvis vi alle skal lure på hinanden (Henvisning til sangen `Taberens søn´). Allan laver dog også sjov med de aktuelle forbud, og han tænker på mulige kommende store hits og alle de E-cigaretter, der lysende vil svaje i takt.

Der var en stor stemning blandt publikum, som sang med hele vejen, og det stod soleklart, at Odense fortsat elsker Olsen!

Odense elsker Olsen!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce