Odense Karate do Ichiro der til daglig træner i Odense Sportscentrum har i weekenden deltaget i Kodomo, kadet og Kyu cup, der blev afholdt i Prismen på Amager.

Stævnet der er et børne og ungdoms stævne samt for deltagere over 18 som ikke er sortbælter var velbesøgt med 126 deltagere ialt, heraf 16 fra Odense Karate do Ichiro. Stævnet er samtidig forbundsmesterskab for børn og ungdom i Japan Karate Association i Danmark.

Odense gjorde det rigtig godt, idet der blev taget flere medaljer i både diciplinerne kata og kumite. Specielt skal fremhæves at i klassen 12-14 år piger havde Odense Alle 4 deltagere i semifinalerne i Kumite. Klassen endte med Mathilde Madsen som vinder foran Josephine Dall.

Også i den store Drenge klasse gik det godt. Kasper Damsgaard kæmpede sig igennem 3 runder inden han i finalen måtte overgive sig og således vandt en flot sølvmedalje i kumite.

I sit første stævne lykkedes det også Christian Haarup at gå hele vejen og vinde Kata klassen for Drenge 10-11 år.

Øvrige resultater
Josefine Vestergaard: 3 plads Kumite piger 12-14
Mathilde Vestergaard: 3 plads Kata Piger 8-11
Noah Hansen: 3 plads Kumite drenge 12-14
Sebastian Skipper: 2 plads Kumite Drenge 8-11 år
Nikoline Rydahl: 3 plads kumite piger 8-11

Samlet set var det en rigtig god og lærerig dag for alle Odenses deltagere.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet