Hvert år arrangeres "Rytmisk tur" for rytmiske instrumentalelever på Odense Musikskole. Turen består af en øveweekend, hvor eleverne spiller intensivt sammen i mange timer, både med dem de kender fra deres faste band på musikskolen og med andre elever.

I år kulminerer rytmisk tur med scenetræning og afslutningskoncert i professionelle rammer på spillestedet Dexter.

Pauser og scenetræning er hovedingredienserne i årets rytmiske tur
"Pauserne er det vigtigste," siger underviser og tur-koordinator Thomas Finsrud fra Odense Musikskole - med et glimt i øjet! Han tilføjer: "Når vi er sammen en hel weekend er der tid til at gå i dybden og give eleverne tips og tricks til at dyrke de mere specialiserede finesser på deres instrument. Det giver tid til at lære hinanden at kende og styrker elevernes sammenhold, ligesom mange også oplever et energi-boost med øget motivation til at øve og blive bedre."

For eleverne er det fedt at prøve at spille koncert på et rigtigt spillested. De synes, det er sjovt at mærke stemningen og publikums reaktion. Forud for selve koncerten arbejdes med scenetræning, og hvordan man bedst præsenterer musikken for publikum.

For også at give eleverne en musikalsk oplevelse som lyttere er Johan Solo inviteret til at optræde på Dexter.

Koncert
Søndag 28. februar 2016 kl. 14.00 på Dexter, Vindegade 65, 5000 Odense C
Fri entré - alle er velkomne

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet