Freddy Blak, der har siddet i Europaparlamentet i mange år, kommer og fortælle om mennesker, han har mødt, fra Willy Brandt til Nelson Mandela i Odense H. C. Andersen Rotsry Klub onsdag den 18. maj 2011.
Rotaryklubben var på tur til parlamentet og kommissionen i slutningen af marts. Nu skal der evalueres, og så er det også spændende at høre anekdoter!

Turen blev planlagt af samfundsudvalget, fordi det matchene årets rotarytema: Bridgeing Continent and Building Communities. Turen i marts er netop blevet evalueret. Der har været stor tilfredshed med studieturen og klubbens medlemmer vil gerne fortsætte lignede ture, måske til FN i new York.

Rotary er en international organisation, så det er meget relevant at foretage studieture.

Allerede nu er klubben i gang med at forberede næste års arrangementer. Rotaryåret begynder 1. juli overalt i verden - og går til 30. juni året efter. verdenspræsidenten fastsætter årets tema, som klubber bruger som inspiration i den lokale planlægning.

Som et lille kuriosum slutter arrangementet med Freddy Blak med whiskysmagning, som han også er ekspert i.
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet