Vi præsenterer med stolthed vores hidtil største og vigtigste arrangementet og show: “The Dream”, som bliver en verdenspremiere på både sangen og videoen “The Dream”, et fokus på børns vilkår og derudover en koncert bygget op omkring Melusives rejse fra den spæde start i 2007 til i dag. En rejse som har budt på blod, sved, tårer, eufori og ikke mindst udvikling.

Vi har på mange måder oplevet drømme forgå og nye drømme opstå – og på baggrund af aftenens hovedperson, ”The Dream”, markerer vi en uvurderlig rejse med en skræddersyet koncert der kommer til at byde på både gamle kendinge, eksperimenterende elementer og Melusive-lyden anno 2016.

For lige præcis et år siden startede vi en crowdfunding, fordi vi ville lave en video der skulle kaste lys på børns vilkår i en voldsramt familie præget af druk og omsorgssvigt. Noget som mange mennesker i større eller mindre grad har tæt på livet.

For lige præcis et år siden blev pengene til det skrabede budget samlet sammen og genererede sågar et overskud til ‘Børns Vilkår’ – et overskud som bliver videregivet denne aften.

Videoen “The Dream” er nu en realitet og bliver helt ekstraordinært lanceret som et ‘video-release’ på KANSAS CITY D. 4. MARTS 2016 KL. 20.

Aftenens arrangement er spækket med lækkerier, idet vi også byder på support fra københavnske Marco Monarch, der har indspillet deres seneste udgivelse med selveste Billy Cross. Disse tre fyre er et rigtigt spændende bud på morgendagens nye solide rockband, så I kan roligt glæde jer!

I kan i det hele taget forvente en aften, hvor der kæles lidt ekstra for detaljerne og for vores publikum – JER! “The Dream” var nemlig aldrig blevet til uden den gigantiske støtte der har været fra både crowdfundere, filmfolk, skuespillere, sponsorer, branchefolk og fans.

Vi kan ikke udtrykke vores taknemmelighed nok overfor alle implicerede parter og glæder os enormt meget til at kaste en masse kærlighed tilbage!

TID OG STED
Kansas City, Odense – d. 4. marts 2016 – kl. 21 (døren åbner kl. 20)

Læs om de to bands og arrangementet her: http://melusive.com/the-dream-en-koncert-en-video-release-et-fokus-pa-borns-vilkar/

Køb en billet og tag en ledsager med gratis.

Billetter kan købes her: https://www.billetlugen.dk/da/event/melusive/billetter-0#

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet