Ny butik har fået en flyvende start

Røde Kors Odense åbnede d. 14. oktober en ny møbelbutik i Fjordsgade 7-9, 5000 Odense C. Butikken havde et brag af en åbning med fest, musik og modeshow. Siden da har de frivillige løbet hurtigt for at følge med tilstrømningen af kunder. Derfor er åbningsugen også gået over al forventning.

”Det er dejligt, at så mange frivillige har været med til at gøre drømmen om en møbelbutik til en realitet," fortæller formand Lajla Hallundbæk og fortsætter, ”butikken er med til at gøre en stor forskel for Røde Kors’ arbejde.”

Butikken i Fjordsgade sælger både møbler, tøj, nips og har et område med børnetøj. Butikken er et supplement til Røde Kors Odenses to andre butikker i Odense. På Hjallesevej 6 sælges der dame- og herretøj, og på Vesterbro 55 sælges der dametøj.

Hvis du har møbler eller nips, som du gerne vil give til Røde Kors, så kan du kontakte os på tlf. 60 78 44 01.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet