Julen nærmer sig, og Ravnebjerg Forsamlingshus lukker atter dørene op for den traditionsrige julestue, der hvert år i 33 år har været en hyggelig begyndelse på juletravlheden.
Flittige mennesker har i årets løb fremstille flotte hobbyarbejder, som de sælger hele weekenden d. 25. og 26. november fra kl. 10-16. Her findes julepynt, dekorationer, flotte adventskranse, dukke-og bamsetøj, strik og filtede hatte, glassmykker, magnetsmykker, fuglehuse og træting, nisser, gaveideer og meget, meget andet. Der er meget at se på eller købe, og indgangen er gratis, men hver gæst får udleveret en nummereret indgangsbon, hvor der trækkes lod hver time om spændende præmier.

Huset har selv en lotteristand med mange gevinster, og køkkenet kan byde på æbleskiver, gløgg, ris a la mande, kaffe/the m. julekager.

Sanderum lokalhistoriske arkiv er som sædvanlig til stede hele weekenden med billeder og historier, og det er også værd at besøge. Måske kan gæsterne være med til at stadfæste eller genkende billeder? Det vil være værdifuldt for arkivet.

Adressen er Ravnebjerggyden 95, 5491 Blommenslyst.

Se også hjemmesiden www.ravnebjergforsamlingshus.dk

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet