Informationsmøde hos den kvindelige Frimurer-Loge: LILIUM.


Informationsmøde hos den kvindelige Frimurer-Loge: LILIUM.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unik mulighed for at få et kik bag murene og få løftet et flig af sløret for hvad frimureri er, og hvordan vi arbejder, når den kvindelige frimureriloge Lilium holder informationsmøde tirsdag d. 27. februar kl. 19.00 for interesserede kvinder i Logebygningen på Annasholmsgade 16, 5000 Odense.

Hvem er du?
En kvindelig frimurer er fyldt 25 år, er et åbent og nysgerrigt mennesker, der tænker over livets store spørgsmål som: Hvor kommer jeg fra? Hvorfor er jeg hen? Og hvor går jeg hen? Frimureriet stiller spørgsmålet, men det giver ikke svaret. Det skal du selv arbejde dig frem til sammen med de andre logemedlemmer. Du tror på et højere princip, er en fri og selvbevidst kvinde, og du har lyst til at arbejde med dig selv gennem symboler og ritualer. Du skal være klar til at se på dig selv og de kvaliteter, som du indeholder og derefter arbejde med dem.

Hvem er vi?
Vi er nogle meget forskellige kvinder i alderen 33 til 73 år, som mødes fast d. 2. tirsdag og 4. tirsdag i hver måned (med undtagelse af juni og december). Vores baggrund er vidt forskellig, både arbejdsmæssigt og socialt, mens fællesnævneren er nok, at vi interesserer os for selvudvikling og det åndelige aspekt af tilværelsen. For at vores medlemmer kan føle sig trygge, er vi er meget bevidste om, at det frimureriske arbejde foregår i en loge, hvor respekt og accept er nøgleordene.

Hvad er frimureri?
Frimurerne erkender at for at fremme fred og harmoni, er det nødvendigt, at man arbejder på at udvikle sig selv og derved bringe sig selv i harmoni. Logen LILIUM, mener, at formålet med frimureri kan defineres som at medvirke til at skabe en bedre verden at leve i ved, at du gennem arbejdet med symboler og ritualer udvikler dig til et åbent og tolerant menneske. Kvindeligt frimureri integrerer troen på et højere princip, det menneskelige, det individuelle og det universelle. Det betyder, du skal tro på et højere princip, som ikke nødvendigvis er den kristne Gud, så kvindeligt frimureri er for alle trosretninger.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Frimurerlogen Lilium er et trygt sted, hvor du kan udvikle dig personligt gennem ro, stilhed og eftertænksomhed. Når du er en del af frimureriet, kan det betegnes som en personlighedsudvikling, der giver en større forståelse for tilværelsen og livet. Du kommer med tiden til at lære dig selv at kende, se mere nuanceret på livet og din omverden, du bliver mere tolerance og åben overfor nye ideer og andre mennesker. Dette kan du med succes især bruge i din dagligdag og arbejdsliv. Og får mod til at ændre de ting i din tilværelse, du er utilfreds med.

Er du stadig i tvivl?
Så kom til vores informationsaften og afgør med dig selv, om frimureri kan være noget for dig. Det er helt uforpligtende at møde op, og du må stille alle de spørgsmål, du har lyst til, vi svarer, så godt vi kan. Vi byder dig velkommen og tager imod dig i døren. Og du er velkommen til at tage dine veninder eller mand med.

Har du spørgsmål inden mødet, kan du kontakte os på e-mail: odense@logenlilium.dk

Vi glæder og til at se dig.

Informationsmøde hos den kvindelige Frimurer-Loge: LILIUM.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce