FRIVILLIG I SEX OG SUNDHED?
Vil du bekæmpe HIV og andre sexsygdomme? Vil du have et sjovt og givende frivilligt arbejde som er lige til at skrive på CV’et? Center for Sex og Sundhed har brug for DIG blandt vores frivillige!

Hos os kan du få opgaver i CONDOMERIET (kundebetjening, salgsrådgivning, markedsføring) og i vores PR & EVENT-TEAM (event-making, PR-arbejde med medier og samarbejdspartnere, kommunikation). Hos os får du en masse muligheder og kompetencer: Grundig oplæring, nyt netværk, sundhedsfaglig viden, og mulighed for at deltage i vores bod på de danske festivaler (bl.a. Roskilde-festivalen!) og til andre sjove og spændende events.

Vi holder åbent hus for frivillige i morgen tirsdag kl. 16.30 til 18.00 i vores lokaler på Jernbanegade 16, 1. sal over Condomeriet. Alle er velkomne. Vi glæder os til at se DIG!
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet