Odense Zoo, Odense Aafart og H.C. Andersen Festspillene gentager deres eventyrlige 3 i én-begivenhed, Evendyr, for tredje år i træk.

De tre institutioner inviterer således endnu engang børn, forældre og bedsteforældre med hang til både eventyr og eksotiske dyr, til at hoppe ombord og sejle med Odense Aafart til Odense Zoo, hvor de dygtige festspillere fremfører tre af H.C. Andersen eventyr. I år præsenterer Festspillerne tre moderne fortolkninger af ”Det er ganske vist”, ”Den lille pige med svovlstikkerne” og ”Prinsesessen på ærten.”

- Vi glæder os rigtig meget til at optræde for børn og bedsteforældre, og vise dem alt, vi har øvet på, siger Sune Roholt, der er instruktør på Festspillene.

Hele dagen er der mulighed for at sejle med Aafarten tilbage, eller man kan blive i Odense Zoo til de lukker.

I år er Evendyr lidt anderledes fra de forgående år. Den hyggelige familiebegivenhed har tidligere været afviklet under H.C. Andersen Festivals, men i år er der flyttet på datoerne. Hvis man vil benytte sig af muligheden for at tage til Evendyr - sejle på åen, opleve festspillene og se dyrene i zoo – foregår det i år lørdag den 10. juni og søndag den 11. juni.

Den samlede pris for arrangementet er blot 150 kroner pr person. Dette er derfor en unik og et billigt alternativ til en spændende og anderledes dag med ungerne. Normalt koster en entrébillet for en voksen til Odense Zoo 175 kroner og en sejltur på åen 90 kr, så ved at købe billet til Evendyr, sparer en voksen 115 kroner. Oveni købet får man også H.C. Andersen eventyr opført af Festspillerne.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet