Du store himmel

Foto: Karsten Bomholt

Du store himmel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jorden er menneskehedens fælles planet, men hvilken rolle spiller den i resten af Universet?

Stige Ø danner i øjeblikket kulisse for en skulpturudstilling, Mellem Himmel og Hav, udført af tolv internationale flettekunstnere. Der er fri og gratis adgang for alle døgnet rundt, og i forbindelse med udstillingen afholdes en række ligeledes gratis workshops, der alle har relation til naturen på Stige Ø.

Det overordnede tema er Himlen og Havet, og når man står på en af de mange ’bjergtoppe’ på Stige Ø, er der udsigt over Odense Fjord, medens selve himmelhvælvingen udgør den anden halvdel af landskabet. Her under den åbne himmel vil de fremmødte onsdag den 1. juni fra kl. 21 kunne deltage i en vandretur gennem Solsystemet, stjernerne, stjernebillederne og resten af Universet.

Med udgangspunkt i bakkerne og naturen på Stige Ø vil Karsten Bomholt fra Amatørastronomisk Selskab Fyn forsøge at anskueliggøre, hvor menneskets og Jordens plads er i Solsystemet, og hvordan selve Solsystemet og Mælkevejen kun udgør et fnug i resten af det umådelige Univers.

Solen er ikke gået ned ved arrangementets start, og efter solnedgang er det på grund af de lyse nætter kun muligt at se de klareste stjerner, som til gengæld udgør hovedhjørnestenene i sommernattens stjernebilleder.

Du store himmel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce