Drømme eller virkelighed?


Drømme eller virkelighed?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis man går med nogle drømme om flotte kjoler, flot makeup, og vild med dans, så er det nu at der er en mulighed, for i Elitedans Syd på Rugårdsvej i Odense, står vi lige nu og mangler en sød pige på ca. 14 år ca. 165-170 cm høj der gerne vil prøve dansen af i Standard og Latin.

VI HAR ALDRIG PRØVET DET FØR.

Vi er i det luksussituation, at vi faktisk mangler en sød pige til en ung herre der gerne vil dansen, men han mangler en partner der kunne tænke sig at danse 2 til 3 gange om ugen, og på et tidspunkt at komme i turnering.

Det er meget sjældent at vi står i den situation, at vi mangler en pige til drenge/mænd, da det jo er pigerne der ofte er flertal, men pga. bl.a. af højden har det ikke været muligt for os at matche ham med én af de piger vi har i vores forening siger formanden Villiam Madsen.

DANSEERFARRING ER IKKE NØDVENDIGT

Hvis man ikke har nogen danse erfaring er det ikke noget der skal afskrække, for vi skal nok få pigen det lært og han er indstillet på at danse pigen op ( hjælpe hende med at lære det) så skal l det bestemt nok gå bare de har det sjovtog kan snakke sammen og vil det samme siger Villiam Madsen igen.

Begynder herre og seniorherrer søges-

Vi mangler derimod nogle herre der gerne vil lære at danse, både herre på vores voksen hold Mandag eller Onsdag aften samt nogle seniorherrer til nogle af vores pragtfulde damer der også gerne vil danse om formiddagen hvor vores seniorhold der ligeledes danser om mandagen og om/eller onsdagen.

HYGGE OG MASSER AF LÆRING.

I vores forening vægter vi meget at der er en god stemning og vi hygger og kan grine og ha det sjovt, men vores kvalitet er professionelt og derfor har vi stiller store krav til vores instruktører om at kvaliteten i undervisningen er høj og tilrettelagt til hver enkelt hold og elev således at alle får noget godt med hjem hver gang.

IKKE KUN ELITEDANS/ ELITESPORT

Foreningen har maget mere end elitedans og elitesport og derfor har vi også i daglig omtale taget EDS DANS navnet i brug for det er vigtigt for os at vi understreger at det er meget andet vi har på vores ugeprogram.

ZUMBA - BØRNEDANS - PARKINSONDANS - PARDANS - ZUMBA GOLD - STRIPFITNESS OG MEGET MEGET MERE...
Er nogle af de stilarter vi hver uge har på programmet og som der er mange der tror er Stripfitness et hold hvor man smider tøjet, MEN der tager man meget fejl.
Stripfitness er fitness med feminine bevægelser med masser af øvelser der gør pigerne meget smidige og opbygger sine muskler og dermed får en super flot krop og holdet er udelukkende for kvinder og alders grænsen er på 17 år for at man kan være med på holdet..

Parkinsonholdet er et specielt tilrettelagt hold hvor parkinson patienter og deres pårørende, bevæger sig til god musik og i et tempo hvor alle kan være med.
De mødes her Onsdag formiddag kl. 10.30 og alle er meget velkommen.

Speciallæge Anne Korsgaard.

Anne er den ene af instruktørerne på holdet og hun er den lægelige del og hjælper der gør en stor forskel for både de mennesker der er ramt af det men ikke mindst for de pårørende hvor der er nogle spørgsmål der trænger sig på i hverdagen samt hun står for den første del af timen nemlig, opvarmningen og bevægelsen samt stemmetræningen hvor den sidste del af timen er en af foreningens instruktører der tager sig af, så dansetrinene kommer rigtigt på plads, i det tempo så alle kan være med.

Foreningen kan kontaktes på elitedanssyd@gmail.com og hvis man vil se mere og ha flere informationer kan man kikke ind på vores hjemmeside på : www.elitedans.dk eller kontakte vores daglige leder på tlf. : 6118 3434 .

Drømme eller virkelighed?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce