Efter Carlslund er genåbnet og deres lørdagsjazz ligeledes genetableret, kan man nu igen begære sit jazzhjerte med dobbelt op på jazz. For Odense Aafarts faste sommertradition, Jazz på Åen, sejler som vanligt med swingende jazzbands ombord samme lørdage, som Carlslund serverer rytmisk jazz sammen med deres berømte æggekage.

Der er altså rig mulighed for at varme op til en ordentlig jazzfest, når Odense Aafart sejler fra Munke Mose med, bogstavlig talt, fuld udblæsning, leveret fra uge til uge af fem forskellige jazzbands. Det bliver svært at sidde stille på den ellers rolige å. Båden lægger til kaj i Fruens Bøge, hvor Carlslund sørger for endnu mere forkælelse til jazzøregangen. En ren jazzsynergetisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Endvidere har Odense Aafart og Carlslund indgået et samarbejde, så Carlslund tilbyder en gratis øl eller vand ved køb af æggekage, hvis man fremviser sin billet til Aafarten. Dette tilbud gælder i hele 2017.
Jazz på Åen og på Carlslund kan opleves alle lørdage i perioden 24/6 til 12/8. Se mere på aafart.dk og carlslund-restaurant.dk

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet