Det mest åbne hus i Odense

Detaljer

Det mest åbne hus i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Hold da op, hvor bliver det stort denne gang!

Der kommer så mange til Åbent Hus i Odense lørdag den 6. marts, hvor uddannelsesinstitutionerne åbner dørene. Karen Maigaard, der er forstander for Odense Fagskole, har en god mavefornemmelse. Hvorfor? Fordi rigtig mange på facebook-grupperne fortæller, at de kommer til Odense for at mødes med alle de andre kreative ildsjæle den dag.

Der er ikke mange steder for ildsjæle mere. Det hele er blevet så styret - både i uddannelsesverdenen og i erhvervslivet. Det hele skal målrettes - på forhånd! Men det kan det ikke. Det er ildsjælene, der driver verden videre. Nu mødes de kreative ildsjæle i Odense.

Byrådet i Odense har besluttet, at byen skal være friby for forfulgte forfattere i 2011. Odense bliver også friby for "forfulgte" kreative ildsjæle, fordi Odense Fagskole lægger rum og rummelighed til. Her er 10. klasser og design-HF'ere. Her er børneskoleelever på kreative linjer. Her er aftenskoler og en åben butik for stofsalg. Her mødes foreninger og interesser inden for folkeoplysning. Nogle kalder det demokratiets rugekasse. Se demokratiets tidslinje fra kælder til kvist. Brug "dreamers corner" i kælderen.

De særlige områder på Fagskolen er: animation, beklædning, design, forfatter, iværksætteri og kunst. Sammen med dansk, matematik, engelsk, tysk og fransk + alle de HF-fag, der hører med til den kreative pakke. Her mødes modehåndværkere til master classes på højt niveau. Her mødes begyndere på alle hylder.

Odense Fagskole er for alle stærke, svage, sårbare, skæve, svære og særlige mennesker.

Det mest åbne hus i Odense finder du i Ørstedsgade 28 - lige over for TV2 på Rugårdsvej. Det er lørdag den 6. marts mellem 11 og 15.

P.S. Vidste du forresten, at det var H. C. Ørsted, der opfandt begrebet ildsjæl? Nu findes de kreative ildsjæle i hans gade i Odense.
Beklædningsaktiviteter
Beklædningsaktiviteter
Hovedbeklædninger
Hovedbeklædninger
Inspiration
Inspiration
Dreamers corner
Dreamers corner

Det mest åbne hus i Odense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce