Odense Fagskoles kunstlinje deltager igen på havnefestivalen i Odense. I år tilbyder kunstlinjens elever bodypainting på nye måder i en workshop. Eleverne har forberedt sig godt på at vejlede kunderne, når de skal designe deres egne udsmykninger.
Inspirationen kan komme fra fx. dyr eller sommerfugle, men også såkaldte tattoo designs kommer i anvendelse. Eleverne har skabeloner med, at man kan blive dekoreret.

Et hold fotografer også fra kunstlinjen dokumenterer, hvad der sker på Havnepladsen. Fotografierne vil løbende blive offentliggjort - så kom bare fordi og se, om DU er med!

Kunstholdet kan også fortælle om de andre linjer på fagskolen: animation, beklædning, design, forfatter og iværksætteri. Forfatter er en ny linje, der starter til auigust.
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet