Assens: Barbara Moleko i Tobaksgaarden


Assens: Barbara Moleko i Tobaksgaarden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GÅR MAN MED ET ØNSKE OM AT HØRE BARBARA MOLEKO LIVE - SÅ ER DET NU DER SKAL SLÅS TIL!

Med to succesfulde albums i ryggen, deltagelse i ’Toppen Af Poppen’ og adskillige store koncerter på CV’et er Barbara Moleko blevet dansk folkeeje. I foråret 2018 drager hun på tour i akustisk og intime rammer - og fredag den 2. marts lander hun i Assens!

Barbara bor i dag på Nørrebro, men med en opvækst i Mozambique, Sydafrika og Vanløse har Barbara Molekos liv været et sansebombardement af billeder – fra sydens støv til nordens stenbro, fra afrikansk jazz og amerikansk soul til danske viser – hvilket alt sammen kommer til udtryk i hendes lydunivers. Af inspirationskilder kan der blandt andre nævnes Nina Simone, Erykah Badu og Ella Fitzgerald.

Hendes sange bærer præg af personlige erfaringer og let relaterbare tematikker som de fleste kan nikke genkendende til. Hun formår at skrive sange med en let tilgængelighed og en umiddelbar simpelhed som dog alligevel rammer noget dybere. Hun besidder en kæmpe force med hendes smukke og genkendelige stemme, som kan vælte de fleste bagover.

“Efter ikke at have været på tur i et år, glæder jeg mig til at komme rundt i landet og spille igen. Jeg vil spille numre fra mine to albums, i et akustisk trio sæt, samt nye numre som jeg brygger på til næste album. Jeg er født på en scene og jeg elsker at optræde og jeg glæder mig meget til at tage landet rundt og vise hvad jeg går og brygger på af ny musik i intime rammer” - udtaler Barbara Moleko.

BILLETSALGET BEGYNDER FREDAG 13. OKTOBER 2017 OG KAN KØBES VIA HJEMMESIDEN www.tobaksgaarden.dk

Assens: Barbara Moleko i Tobaksgaarden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce