Rollen som Doc, i Odense Musical Teaters opsætning af ”West Side Story”, spilles af foreningens advokat Benny Collenburg fra Nyborg, der må siges at have mange talenter.
Benny har stor erfaring fra scenen hos Nyborg Voldspil, hvor han har medvirket i adskillige forestillinger, siden han debuterede i 1979 som post og korsanger i forestillingen "Mød mig på Cassiopeia". Benny har også i en periode været formand for Nyborg Voldspil og er således meget kendt med friluftsteater.

I det daglige er Benny advokat hos "Aagaard Advokater" i Nyborg og ligeledes formand for Nyborg Turistforening, men sommerens fritid kommer til at foregå på de ”skrå brædder” på Amfiscenen i Den Fynske Landsby.

Fra optagelsesprøven var de stillede kriterier til DOC:

DOC er musicalens voksne/ældre mand. En stærk karakterrolle, der kræver erfaring og stærk spiller – gerne omkring 60 år. Kan dog også spilles af en yngre skuespiller.

På trods af alderskriteriet på 60, har Benny fået rollen med sine kun 50 år.
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet