ALTERNATIVE VÆLGERMØDER!


ALTERNATIVE VÆLGERMØDER!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vælgermøder er vigtige i den demokratiske proces!

Om ca. en måned skal der være kommunal- og regionsrådsvalg, og valgkampen er ved at gå rigtigt i gang.

Det er også nu der begynder at komme gang i vælgermøderne rundt om i kommuner og regioner. Men hvem er det der bliver inviteret – det er som regel den ”gamle garde”, som i forvejen sidder i by- eller regionsråd. De har ofte så travlt at de må droppe at deltage. Det har vi lige set i en tidligere udgave af denne avis, hvor overskriften lød: Politikere i Odense droppede handicapmøde.

Deres meninger og holdninger kender vi jo i store træk, så det er jo egentlig ikke så interessant med dem til vælgermøderne. De skal jo nok få deres budskaber frem alligevel.

Nej lad os få nogle af dem, som står på spring – lidt længere nede på listerne, samt de nye lister og partier, der stiller op. De kan og vil helt sikkert komme med et friskt pust i en ellers forudsigelig valgkamp.

Så jeg vil foreslå at de to aviser her på Fyn, Fyens Stiftstidende og Fyns Amtsavis i forbindelse med deres demokratiprojekt – ”Jagten på magten” opretter en service side, hvor arrangører kan se, hvem der stiller op til valget.

Samtidig kunne man komme med en opfordring til forskellige foreninger (boligforeninger, boligafdelinger, ejerforeninger), skolebestyrelser, undervisningssteder om at lave andre typer vælgermøder, der ikke nødvendigvis tager udgangspunkt i de områder i på Fyns Stiftstidendes journalister har valgt at sætte fokus på.

Vi i Folkeflokken er helt klar til at tage ud til sådanne alternative møder i ”Jagten på Magten”, for hvem er det i realiteten, der sidder på magten?

Det er i bund og grund vælgerne - Hvis de altså vil!!!

Kontakt os
I Folkeflokken står vi parat til at modtage sådanne opfordringer, så er der nogen af vælgerne, der vil prøve at arrangere et anderledes vælgermøde, skal de være velkommen til at kontakte mig enten på telefon: 61 88 75 45 eller på min mail gert@broxgaard.dk.
Jeg kan love, at det bliver helt anderledes end de vælgermøder vi normalt ser, så hold jer ikke tilbage!
Så vil jeg lige slutte af med et citat af Niels Hausgaard:
”Dar er no en ting, der var skønt å ha væst, om de flæst er de bæst eller bare de flæst”.
(Der er nu en ting, det var skønt at have vidst, om de fleste er de bedste eller bare de fleste).

Gert Broxgaard

Folkeflokken
Byråds- og borgmesterkandidat

ALTERNATIVE VÆLGERMØDER!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce