Fjerkræklubben gentager successen igen i år, og afholder børnedyrskue på Eksercerpladsen i Nyborg Søndag d. 18. juni kl. 10-15.
De seneste år har dagen udviklet sig til en mindre byfest med stande, tombola og aktiviteter for børnene. Desværre har antallet af udstillere været dalende, og vi håber at kunne vende den udvikling, så pladsen igen bliver fyldt med glade børns kæledyr.
Der er også børneloppemarked, hvor alle kan bestille en stand til 25,- og sælge ud af deres gamle legetøj, tøj eller andre sager der er blevet til overs efter en oprydning på værelset.
Det er muligt at låne et bur til sit dyr, hvis man f.eks. ikke selv kan medbringe sit eget kaninbur på cyklen.
Igen i år deltager lokale foreninger, som fx. Kaninavlerforeningen og biavlerne. Herudover er der de sædvanlige aktiviteter som halmballer til fri leg og konkurrence med at finde dyr i en container fyldt med korn.
Alle børn er velkomne med deres kæledyr, og der kan tilmeldes hos Loppetjansen eller via hjemmesiden www.fjerkræfyn.dk

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet