Er vi i Nyborg bare blevet dummere?
I 2001 hvor Venstre tog over for Socialdemokratiet, begyndte vi her på Østfyn at betale af på den gæld, som Socialdemokratiet igennem mange, havde samlet. Vi har ikke afbetalt mindre end 240 millioner kr igennem i de sidste 8 år. Vil vi fynboere virkelig have sådan noget igen?

Socialdemokratiet lever med en Robin Hood-effekten og Dankort-effekten. Robin Hood stjal fra de rige og gav til de fattige. Det samme gør Socialdemokraterne. Og Dankort-effekten går ud på at man bare låner og låner, lige indtil nogle truer med at tage os under adminstration. Det gjorde Socialdemokratiet. Så da Venstre overtog magten i 2001, var Nyborg Kommune-kassebeholdningen så lille, og vores gæld så stor, at Indenrigsministeriet truede med at tage kommunen under adminstration. Ønsker vi virkelig dette? Det er kun dig, der kan være med til at ændre dette.

Jeg stiller ikke op til valg, og har heller ikke stemmeret. Men jeg går meget op i politik, især når det er noget som det her, der står på spil.

Tine Klinge-Christensen

Fjordparken 40

5800 Nyborg
  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet