SKEBY: Søndag den 12. marts 2017 blev den årlige gymnastikopvisning i Skeby GF afviklet med fælles indmarch, opvisning af børnehold i form af tumlinge, puslinge, spring mini og maxi samt Stjernegymnasterne.

Tæt på to hundrede tilskuere fandt i løbet af formiddagen vej til Nordvestskolens gymnastiksal, som dannede ramme om Skeby GFs årlige gymnastikopvisning.
En velbesøgt gymnastiksal heppede på både små og store gymnaster, der foldede sig ud på gulvet, de udrullede madrasser og trampolinerne.

Der var deltagelse af gymnaster helt fra børnehaven til de lidt større elever i 6. klasse. Også Stjernegymnasterne fik tid på gymnastikgulvet. Alle gymnaster fik lejlighed til at vise, hvad de lært i løbet af vinteren.

Hele arrangementet varede i godt to timer og temperaturen i hallen mærkes søndag formiddag meget varm, idet salen var spækket med både familiemedlemmer og gymnaster. Dette gjorde igen boden med drikkevarer, kage og pølsehorn velbesøgt og populær.

Gymnastikformand Dorthe Skriver Lorentzen holdt den velfortjente takketale til trænerne og sørgede for den traditionsrige overrækkelse af blomster til samme.

Bestyrelsesformand Pia H. Pedersen roste og takkede særskilt gymnastikformanden for det store arbejde hun har udført i forbindelse med den udfordrende opstart, som gymnastikken havde i september 2016. Her var Skovløkkeskolens gymnastiksal lukket indtil efterårsferien, så der blev lagt mange kræfter i at få holdene startet op i andre steder.

Tak til alle, der bakker op om Skeby GF som deres gymnastikforening i det daglige, og ikke mindst i det udfordrende efterår indtil holdene kom hjem på skolen igen.

Gymnastikken holder nu en fortjent sommerpause og vender tilbage igen til efteråret, hvor klubben allerede nu har fuld gang i planlægningen af nye spændende hold samt et glædeligt gensyn med alle de tidligere trænere også.

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet