Revy i Bogense


Revy i Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange timer og tanker er lagt i revyen, selvfølgelig fordi at den skal på banen igen efter en længere pause og helst som en kæmpe succes.

RamaZang er efterhånden nået langt på den tid huset har været Bogenses teaterhus. Der er et stykke vej endnu, men huset er præsentabelt og vældig velegnet til teater, sang og musik. Huset skal gerne være kendt på, at være dér man tager til, når man skal have en på opleveren, og det er også målet her til præmieren. Én ting er sikkert og vist, det er en flok mennesker, som formår at komme det skridt ud over scenekanten, som tager publikum med storm man for lov at opleve til denne revy.

Omgivelserne og hyggen

Det er halvdelen af en god teateroplevelse, og der i den grad kredset for publikum til denne revy med dejlig mad og motion til lattermusklerne. Revyen bliver ikke opført så mange gange "som i gamle dage", så man skal ud af starthullerne, hvis man skal nå at have fat i en billet. Har man ikke skaffet sig sådan én endnu, kan den købes i Skohuset i Bogense - og her bestilles der mad. Menuen består af en gammeldaws klassiker... flæsk eller fisk med kartofler og persillesovs - så er stilen lagt!

Så kom og oplev ramasjang i RamaZang og gå ikke tomhændet hjem, for maven og hjertet vil være fyldt længe efter.

Revy i Bogense

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce