Team MTB - (meget tunge ben), er dårligt kommet sig over de tunge ben fra turen til Valdres, som også er i Norge. Team MTB har været i gang i godt fire år og har efterhånden vist at sporten tages seriøst med fokus på glæde ved sporten og give den glæde videre. Det har ført til invitationen til løbet i Valdres, for den mentalitet holdet ligger for dagen er vellidt - også nordpå. 

Generelt går det ikke op i at komme på podiet - og alligevel er det dog sket nogle gange. Det handler om at gennemføre og ikke give op, bare fordi man ikke kommer på podiet. Viljestyrke og masser af træning har fået holdet ud omkring til flere store 12 og 24 timers løb. Men de er absolut også at finde til mindre løb samt banebygning, børneløb samt træning og hyggesnak med alle der gider snakke MTB.

Løbet i Valdres var én strækning på 150 km i det mere barske terræn, hvor klipper, elve og højdemeter skulle bekæmpes. En start på 900 hm gjorde da også sit ved de to danskere, der normalt bestiger "bjerge" på Nordfyn (hvor der er mere fladt end en pandekage).
Teamet var afsted med begge mand og deres familier, som er fra henholdsvis Otterup og Bogense. Teamet viser en masse lokale logoer frem og det er deres skyld at teamet kan komme vidt omkring. 

Efter løbet i Valdres er halvdelen af teamet igen på vej til Norge - da Kim Pliniussen for tredje gang deltager i Finnmarken - et af verdens hårdeste løb. Et 700 km stræk der skal klares inden 90 timer. Man må ikke køre løbet alene, så dette løb køres med to raske svende fra det jydske. De har begge forsøgt at gennemføre tidligere, dog uden held. Vi krydser fingre for, at de alle har lykke, held, medvind og styrken - om ikke andet så viljestyrken til at komme igennem her i 2017.

Team Clappers er som sædvanligt på pletten med heppekor, klapsalver og support rundt på turen. De kører ganske enkelt efter i bil - både for at hjælpe til i tjekpoint - skabe fantastisk stemning men også for at filme og sende ud til alle følgerne på Facebook. Vi håber en masse vil følge med - så gør teamet hvad vi kan, for at sende optagelser og live fra stedet.

Med venlig hilsen
Team MTB - Kim og Jesper

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet