INSTITUTIONER SKAL TILPASSES ERHVERVSLIVET


INSTITUTIONER SKAL TILPASSES ERHVERVSLIVET

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

INSTITUTIONER SKAL TILPASSES ERHVERVSLIVET.

Jeg syntes det er fantastisk at læse og høre i radioen, at dagplejere og institutioner rundt omkring det fynske land, begynder at tænke på, at der skal være længere åbningstider i hverdagen.
Jeg vil selv kæmpe for, at vi kan få aftenåbent i mindst en institution i en af de fire byer, Morud - Søndersø - Bogense og Otterup i Nordfyns kommune. Jeg håber så også, at der er Dagplejere i kommunen, der vil støtte op omkring det.
Mange familier vil nok tænke, at det så også bliver meget dyrere med børnepasning. Men betaling af institutionen eller dagplejen kunne deles op i moduler, det kan lade sig gøre i SFOèn og jeg er sikker på, det også ville kunne lade sig gøre med institutionerne/dagplejerne.
Mange forældre går ned i tid for at kunne hente og bringe deres børn, for at få hverdagen til at hænge sammen.
Det kan give frustration, stress og jag i den lille familie, over at få planlagt hvem der henter og bringer. Det kan også give mange forældre dårlig samvittighed overfor deres bedsteforældre, der tit bliver nødt til at træde til.
Både min mand og jeg er selvstændige og kender selv til problemet med 3 børn. Mange familier arbejder i butik eller detailhandlen, der bliver også længere og længere åbent. Der er Sygeplejersker, SOSU -assistenter, læger, rengøringspersonale…..Ja, jeg kan nævne mange flere erhverv, hvor der arbejdes aften og nat. Mange familier kan have nytte af længere åbningstider.
Længere åbningstider vil give familien mere ro i deres hverdag og kvalitetstid sammen med deres børn.
Nogle familier ville begynde at arbejde flere timer og det er også medvirkende til, at vi kan få et bedre velfærd.

Skrevet af Anja Lund, Farstrupvej 52, 5471 Søndersø.
Kandidat for Venstre til kommunalvalget i Nordfyns Kommune

INSTITUTIONER SKAL TILPASSES ERHVERVSLIVET

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce