"Helt ud i hampen"


"Helt ud i hampen"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er nu de flade sutter skal findes frem, håret gro og lad tingene komme til dig. Det er det Uggerslev Revyen vil levere til publikummet til årets revy. Der bliver øvet, sunget, danset og grint når årets revyhold er samlet til prøverne!

Revyholdet i år består af 6 skuespillere Jan Smidt, Jens Rasmussen, Per Rasmussen, Hanne Boghøj Bendtsen, Vibeke Nielsen og Pernille Dahl Wagner og ikke mindst årets tovholder og instruktør Mette Horsmann. Holdet har øvet hver mandag og onsdag siden sommerferien, men allerede i januar skulle der brainstormes så det kunne blive en brag af en forestilling. Og det bliver det! Stort set alle sketch sidder i skabet, nu er tiden kommet hvor der skal finpudses og tilpasses, så publikum ikke går skuffet fra Uggerslev Forsamlingshus.

Revyen i år byder på alt lige spandex-cykelteamet til blondiner, gamle koner og vi kan hellere ikke komme udenom de kongelige....og ja, Borgen med alle deres skandaler og gode historier...som sagt, igen i år formår revyen at sætte høje standarter!!

Forestillingerne spilles den 25/9+26/9+30/9+3/10. Henvendelse skal ske til Henning Dahl på tlf. 64851258, for reservation af billetter. Og du skal være hurtig. Billetterne går som varmt brø'

Vi ses til en brag af en revy!!

"Helt ud i hampen"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce