I Skeby Gymnastikforening (Skeby GF) er vi – lige som i andre foreninger – afhængige af, at frivillige vil bruge en del af deres fritid i klubben. Klubben består af ildsjæle, der brænder for at give en aktiv fritid til områdets børn, unge og voksne.

Hvorfor være frivillig? Hvis man først har haft benene indenfor i en klub, følt fællesskabet tæt på, mærket energien, set medlemmernes smil og sammenhold, så har man svært ved at slippe det igen.

I Skeby GF sætter vi stor pris på vores frivillige i alle afdelingerne. De gør et kæmpe stykke arbejde, og er meget selvkørende og energiske.

Vores frivillige kreds består af bestyrelsen, trænere, hjælpere – og her på det sidste er vi begyndt at arbejde mere i udvalg. Udvalg der skal aflaste afdelingsformændene og være med til at udvikle de enkelte afdelinger. Jo flere vi er til at komme med ideer, jo flere er der også til at løfte opgaverne der kommer. Når tingene kører, er det endnu mere fedt at mærke, når det lykkes.

En gang om året samler vi vores frivillige til en nytårsfest. Den blev afholdt fredag den 15. januar i vores klubhus.
40 frivillige deltog i festen, der som altid var hyggelig og fuld af gode historier og latter.

Ved festen fik bestyrelsen også sagt pænt farvel til fodboldformand Johnny Ø. Larsen, der stoppede i bestyrelsen her ved årsskiftet. Formand for Skeby GF, Pia Holmelund Pedersen, overrakte ham en gavekurv (bl.a. med belgiske øl) og et diplom som bevis på udførelsen af hans forskellige hverv i klubben i de sidste mange år. Det blev efterfulgt af klapsalver, latter og kram. Johnny fortsætter i klubben, men med formindsket styrke – lige pt. som spiller og holdleder for Super-Oldboys-holdet, som spiller vintersæson i Albani-cuppen.

Efter Johnny’s fratræden står fodboldafdelingen nu uden en fodboldformand, men afdelingen fortsætter under ledelse af et fodbold-udvalg, som har delt de mange opgaver imellem sig.

Skeby GF’s fodbold-afdeling er klar til den nye forårssæson med nye tiltag og ekstra fokus på det der kendetegner Skeby GF – fællesskab, sammenhold og plads til alle.

Gymnastik og basket er i gang med sidste del af deres sæson 2015-16. En super sæson med rigtig mange medlemmer.

Skeby GF vil gerne takke alle vores medlemmer og hele vores frivillige gruppe for året der er gået, og vi glæder os til at tage hul på et nyt.

Lone Knudsen, Næstformand Skeby GF
Pia Holmelund Pedersen, Formand Skeby GF

  • BAGLANDET

BAGLANDET

Baglandet er Fyens Stiftstidendes læsernetværk, hvor læserne selv kan skrive holdninger, historier og meget mere fra deres hverdag direkte på Fyens.dk.

Indlæg fra Baglandet er altid og entydigt udtryk for skribentens egen holdning og er ikke læst eller redigeret af redaktionen.

Vil du gerne være en del af Baglandet? Læs mere på fyens.dk/baglandet