Årets Skeby'er - Skeby GF

Formand Pia H. Pedersen og fodboldtræner Mads Mortensen

Årets Skeby'er - Skeby GF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi er efterhånden mange i hele Skeby GF - 353 medlemmer ved sidste optælling - og med alle de medlemmer så vokser vores skare af frivillige hænder heldigvis også. Der er 50 frivillige i klubben - fordelt på trænere, hjælpere, hjælpetrænere, ungtrænere, udvalg og bestyrelse.

Sammenholdet er muntert og hyggeligt, og bestyrelsen sætter stor pris på vores frivillige i alle afdelingerne. De gør et kæmpe stykke arbejde; et arbejde der er med til at løfte klubben og begejstre os alle.

En gang om året i januar måned samler vi vores frivillige til en nytårsfest og i år blev festen afholdt fredag den 12. januar i Skeby GFs klubhus.

Alle Skeby GFs frivillige var inviteret og alle, der deltog i festen sørgede for, at der var masser af gode historier og latter - specielt under det årlige pakkespil. Her kom der endnu engang gang i konkurrence mentaliteterne - fine og ufine metoder blev taget i brug for at erhverve sig gaverne.

Ved festen fik bestyrelsen også valgt Årets Skeby'er 2017. I år havde bestyrelsen peget på fodboldtræner Mads Mortensen, som den frivillige, som har fortjent at have pokalen stående hjemme det næste års tid.

Begrundelsen er det store arbejde Mads har ydet for klubben i det forløbne år. I fodboldafdelingen har han været træner for U14 pigerne, men han har også ofte haft U13 pigerne med i sin træning. Alle pigerne på begge hold har en stor plads i hans hjerte og han har været dybt engageret i deres træning og udvikling. Dette medvirkede til, at begge hold klarede sig usandsynlig godt her i efteråret. U14 pigerne spillede sig til en flot 2. plads i deres pulje og U13 pigerne vandt 1. pladsen i deres pulje. Det kan man kalde godt og gedigent trænerarbejde - selvfølgelig ikke uden hjælp fra både Maria, Mogens og Tommy, men alligevel så kastede det fælles samarbejde to flotte placeringer af sig og satte Skeby pigerne på Fyns-kortet.

Følg os på www.skeby.dk

Årets Skeby'er - Skeby GF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce